Nimi: Woodenshoe´s Shooting Star “Hosu" Kansainvälinen valio C.I.B
Synt: 21.03.2012 Suomen muotovalio
Rek.nro: FI25874/12 Pohjoismainen muotovalio
Terveys: Lonkat C/D, kyynärät 0/0
03/2013: Silmätarkastus ja gonioskopiatutkimus : diagnoosi avoin
Tanskan ja Norjan muotovalio
Kasvattaja: Mira Salminen Maailman Voittaja 2014
Linkit: KoiraNetLuonnetesti +215p, laukausvarma
Muuta: Korkeus 56cm, paino 22kg
Kaikki hampaat, saksipurenta
BH hyväksytty 2013
MH-suoritettu 2013

Ensimmäisen pentueen suunnittelin niin että saisin siitä itselleni uuden harrastuskoiran. Kahden uroksen jälkeen piti minun alun perin ottaa taas uros mutta koska sain molemmille uros pennuille niin mahtavat kotiehdokkaat päätin sittenkin ottaa vaihteeksi nartun. Ja niin valitsin pienen ja pippurisen Hosun.

Hosu on aktiivinen ja vilkas nuori koira joka osaa kuitenkin keskittyä kun sitä vaaditaan. Hosulla on hyvä saalisvietti ja taistelutahto, lisäksi se palkkautuu hyvin laumavietin kautta ja ruoalla. Hosun päälajina on jälki, ja olemme saavuttaneet koulutustunnuksen JK1. Myös hakua, tokoa ja agilityä harrastetaan sen kanssa. Agilityssä kilpailemme 2-luokassa ja tokossa avoimessa. Rallytokossa on kaksi hyväksyttyä tulosta alokasluokassa.


Silmätutkimus 25.3.2013

"Suht avoimet kammiokulmat, ~30% fibrae latea muutoksia, minipisteitä nukleuksissa - ei merkitystä, gonioskopia tulos AVOIN" (eli eläimellä todettu mahdolliseen perinnölliseksi oletettuun silmäsairauteen viittaavia kliinisiä oireita, mutta tulokset epätyypillisiä).
Voidaan käyttää jalostukseen.


© Woodenshoe's 2014      
Kotisivujen suunnitelu & toteutus © Anna Mannermaa & Nina Nevalainen